5 Δεκεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Η 5η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί, από το 1985, ως Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Ο.Η.Ε., για να τιμηθούν τα εκατομμύρια εθελοντών που ανά τον κόσμο προσφέρουν υπηρεσίες φροντίδας, στήριξης και εκπαίδευσης ευπαθών ομάδων.

Το Clownorama και οι κλόουν μας σαν μέσο ψυχαγωγίας κυρίως των παιδιών αλλά και των μεγάλων δεν θα μπορούσαν να μείνουν έξω από αυτή τη προσφορά. Χρόνια τώρα ο κλόουν Τοτό, ο κλόουν Ρίκο, ο κλόουν Σάλβο, η κλόουν Ντόντο, η κλόουν Πασχαλίτσα και πολλοί άλλοι κλόουν από το Clownorama, λαμβάνουν μέρος αφιλοκερδώς σε μια σειρά από δραστηριότητες που είναι χρήσιμες κοινωνικά και προάγουν την ιδέα του εθελοντισμού.

Η συμβολή τους ήταν έντονη σε γεγονότα που δημιούργησαν κοινωνικές δυσκολίες, όπως οι σεισμοί στην Αθήνα και στην Κεφαλλονιά, όπου ανέλαβαν την ψυχαγωγία των παιδιών στους καταυλισμούς σεισμοπαθών.

Μέχρι και πρόσφατα η διαρκής παρουσία τους κοντά στα παιδιά των μεταναστών που πλήττονται από την κρίση στη χώρα τους, αποτελεί ένα επιπλέον χέρι βοηθείας.

Επίσης σε καθημερινή βάση βρίσκονται δίπλα στα άρρωστα παιδιά των νοσοκομείων σαν Clown-Doctors.

Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους ανώνυμους εθελοντές παγκόσμια που μετουσιώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους σε ενέργεια αγάπης και αλληλεγγύης.

Ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής και ανθρωπιάς!

Κλόουν Τοτός Τοτόπουλος

www.clownorama.com

 

 

 

CLOWN DOCTOR 441CLOWN DOCTOR 44123

 CLOWN DOCTOR 444445jpg

CLOWN DOCTOR 44D1

 

 



Σας αρέσει; Μοιραστείτε το στα Social Media!