Το σημερινό απαιτητικό κοινωνικό γίγνεσθαι καθιστά αναγκαία την ανάληψη και ανάπτυξη δραστηριοτήτων κοινωνικής υπευθυνότητας από όσο το δυνατόν περισσότερους επαγγελματίες.

Στο πλαίσιο αυτό, το CLOWNORAMA ΚΑΙ Ο ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ που δραστηριοποιείται στον κλάδο της παιδικής ψυχαγωγίας στη χώρα μας, υπήρξαν μεταξύ των πρωτοπόρων στην ανάληψη πρωτοβουλιών με επίκεντρο τον άνθρωπο, το περιβάλλον κυρίως όμως το παιδί, καθιστώντας από πολύ νωρίς την έννοια της κοινωνικής ευθύνης ως αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής και καλλιτεχνικής τους ταυτότητας.

Ο ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΤΟ είναι ο πρώτος CLOWN DOCTOR στην Ελλάδα και υπηρετεί αυτόν τον ρολό χρόνια τώρα σε καθημερινή σχεδόν βάση, προσφέροντας με τους συνεργάτες του CLOWN DOCTORS στο CLOWNORAMA, χαρά και ψυχαγωγία για τα άρρωστα παιδιά, στις δύσκολες μέρες της νοσηλείας τους στα νοσοκομεία της Αθήνας σε συνεργασία με την ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ – ΦΚΠ/Ι.

Οι δραστηριότητες του όμως δεν σταματούν εδώ, έχει συνεργαστεί κατ' επανάληψιν με:

  • το Make-A-Wish Ελλάδος
  • το Χαμόγελο του Παιδιού
  • το Σύλλογο Ελπίδα
  • τη UNICEF,
  • την κιβωτό του πάτερ Αντώνιου
  • κέντρο βρεφών Μητέρα

ενώ συμπαραστέκεται με τις επισκέψεις του στα παιδιά με ειδικές δυνατότητες στην Πεντέλη, τη Βούλα και το Λαγονήσι.

H UNESCO HELLAS βράβευσε τον ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΤΟ για τη συμμετοχή του στις δραστηριότητες της. Επίσης ο ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΤΟ συμπαραστάθηκε με τις παραστάσεις του στους σεισμοπαθείς της Κεφαλλονιάς, ενώ οι συχνές εμφανίσεις του για τα προσφυγόπουλα και τα παιδιά των μεταναστών χρωματίζουν τις δύσκολες ώρες που περνάνε.

Το CLOWNORAMA πρωτοστατεί σε δράσεις ανακύκλωσης και παροχής βοήθειας σε αναξιοπαθούντες.

Προσφέρει επίσης ΔΩΡΕΑΝ παραστάσεις σε πολυμελείς οικογένειες με πάνω από 5 παιδιά καθώς και σε παιδιά άπορων οικογενειών.Σας αρέσει; Μοιραστείτε το στα Social Media!